Annuleringen

Verzoek om annulering indienen op de dag van aankoop. Er wordt naar gestreefd de hoed tussen 24-48 uur te versturen. Indien er meer tijd nodig is om een ​​bestelling te verwerken, nemen wij direct contact met u op. Indien de hoed nog niet is verstuurd, is het mogelijk de bestelling te annuleren.

Indien de hoed is verstuurd, worden de regels van retourneren aangehouden

Restitutie hoeden op maat

Hoeden die in overleg op maat zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

Restitutie vintage hoeden

Restitutie wordt verleend als een artikel niet voldoet aan de beschrijving en als er bewijs kan worden geleverd. Neem contact met ons op om een verslag van het probleem te geven en eventuele relevante foto’s bij te voegen. Restitutie wordt verleend als u binnen 48 uur na levering van een artikel reageert. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om een ​​terugbetaling aan te vragen. U ontvangt van ons een formulier met gegevens voor de retour zending. U betaalt zelf de verzendkosten. U ontvangt het betaalde bedrag minus de door mij gemaakte verzendkosten retour.

We zullen geen restitutie geven als een artikel niet past; afmetingen en maten worden altijd ter referentie verstrekt. Ook zijn er richtlijnen op mijn site om de juiste hoofdmaat te meten. zie: Hoofdmaat nemen. Zorg ervoor dat u nooit een te kleine hoed koopt. Beter is een hoed iets groter te kopen en de maat te verkleinen dmv een kurkje in de leren binnenrand. Neem bij twijfel vooraf contact met ons op zodat we u op passende wijze kunnen helpen.

We geven geen restitutie voor artikelen die zijn gewijzigd, gedragen, gewassen en / of chemisch gereinigd.